Pasii pentru alegerea unui tort de nunta

Una din cele mai mari provocari ale mirilor inainte de fericitul eveniment este, pe langa alegerea localului, a formatiei, a rochiei si costumului de ginerica si alegerea tortului. O mare varietate de torturi pentru nunta sunt prezentate in cofetaria online, https://etorturi.ro/, de unde clientii pot da comanda pentru petrecerea fastuoasa. De ce anume depinde insa alegerea tortului pentru nunta si care sunt criteriile de selectie pe care, daca le respecta, mirii nu dau gres? 
Inainte de a alege tortul de nunta propriu-zis, mirii trebuie sa se puna de acord asupra umpluturii, daca aleg un tip de blat umed sau uscat, daca aleg o crema de fructe sau de ciocolata, ce culoare sa aiba ciocolata, cate etaje sa aiba tortul, cum sa fie decorat si lista poate continua. Toate aceste decizii sunt luate de comun acord impreuna cu parintii, nasii sau chiar impreuna cu unul din specialistii cofetariei.
Degustarea fiecarui tort in parte este asigurata pentru ca mirii sa fie siguri ca au facut alegerea perfecta. In plus, din catalogul online clientii isi pot alege un model de tort sau pot sugera chiar ei echipei modul de decorare in functie de anumite evenimente care le-au marcat relatia sau interesele comune.
Tortul de nunta va avea greutatea sugerata de specialisti, in functie de numarul de invitati, va fi stabilit si numarul de portii. Alegerea aromelor in general depinde de anotimp. Pentru miresicile de vara ideal este tortul cu fructe de padure, cu piersici sau cu alte fructe, in vreme ce pentru miresicile de iarna ideal este un tort cu crema de ciocolata, artar sau unt. Nu in ultimul rand, trebuie avut in vedere si bugetul pe care il au mirii la dispozitie. In cazul in care se alege un tort cu fructe de sezon costul final cu certitudine va fi mai mic decat costul unui tort cu fructe exotice sau cu crème deosebite. Pretul unui tort de nunta variaza in functie de décor, ingrediente, de numarul de ore necesare pregatirii. Pentru o petrecere de nunta reusita, nu doar formatia si meniul este important, nu doar locatia si rochia miresei, ci si tortul, dulcele de la final.
Inainte de a alege tortul de nunta propriu-zis, mirii trebuie sa se puna de acord asupra umpluturii, daca aleg un tip de blat umed sau uscat, daca aleg o crema de fructe sau de ciocolata, ce culoare sa aiba ciocolata, cate etaje sa aiba tortul, cum sa fie decorat si lista poate continua. Toate aceste decizii sunt luate de comun acord impreuna cu parintii, nasii sau chiar impreuna cu unul din specialistii cofetariei.
Degustarea fiecarui tort in parte este asigurata pentru ca mirii sa fie siguri ca au facut alegerea perfecta. In plus, din catalogul online clientii isi pot alege un model de tort sau pot sugera chiar ei echipei modul de decorare in functie de anumite evenimente care le-au marcat relatia sau interesele comune.
Tortul de nunta va avea greutatea sugerata de specialisti, in functie de numarul de invitati, va fi stabilit si numarul de portii. Alegerea aromelor in general depinde de anotimp. Pentru miresicile de vara ideal este tortul cu fructe de padure, cu piersici sau cu alte fructe, in vreme ce pentru miresicile de iarna ideal este un tort cu crema de ciocolata, artar sau unt. Nu in ultimul rand, trebuie avut in vedere si bugetul pe care il au mirii la dispozitie. In cazul in care se alege un tort cu fructe de sezon costul final cu certitudine va fi mai mic decat costul unui tort cu fructe exotice sau cu crème deosebite. Pretul unui tort de nunta variaza in functie de décor, ingrediente, de numarul de ore necesare pregatirii. Pentru o petrecere de nunta reusita, nu doar formatia si meniul este important, nu doar locatia si rochia miresei, ci si tortul, dulcele de la final.
Comentarii
Trimiteți un comentariu